Lej isen

Rødovre Ishockey Klub

Rødovre Parkvej 425

2610 Rødovre

E-mail: rsik@rsik.dk

Hockeyspiller for en dag!

 

Alle kan spille ishockey, uanset køn, alder eller niveau!

 

Indledning til firmafesten, personalearrangement, teambuilding, kundepleje, råhygge med vennerne, polterabend, familiefest/hygge, klub og foreningsarrangementer eller bare en sjov eftermiddag/aften. Årsagerne kan være mange. Men sjovt er det at komme på isen og spille en ”rigtig” ishockeykamp med dommer.

 

I møder bare op i Rødovre Skøjte Arena, Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre, så klarer vi resten! Der er is på i Arenaen i perioden fra august til marts, begge måneder inkl.

 

Vi sørger for at arrangementet tilpasses jeres niveau og stiller alt sikkerhedsudstyr til rådighed inkl. skøjter.

Prisen er 7.000 kr. for op til 20 personer. Der er ikke rabat selvom I er færre, det optimale antal er min. 12 personer, så kan man danne 2 hold.

 

For prisen får I alt ishockeyudstyr, som er rent og i en god kvalitet. Med i prisen er også ½ l kildevand.

 

RSIK stiller med tre personer, der hjælper jer i forbindelse med omklædning, regler mm. Mødetid er 1 time før arrangementet på isen, så I kan nå at blive påklædt mm. Udover 20 deltagere koster det 350 kr. pr. deltager.

 

Det eneste I selv skal sørge for er svedtøj, f.eks.:

 

skiundertøj eller andet med lange ben

T-shirt

sokker

håndklæde til det efterfølgende bad

(Joggingtøj bliver for varmt)

 

Det er tilladt selv at medbringe lidt drikkevarer. Der stilles 1-2 omklædningsrum til rådighed, alt efter hvor mange I er samt om holdet består af både kvinder og mænd.

De tre personer RSIK stiller til jeres rådighed, agerer under kampen som dommer, tidtager og hjælper i boksen.

 

RSIK kan afholde arrangementer for op til 32 personer ad gangen + 2 målmænd. Det er muligt at tilpasse arrangementerne i længden, så det passer til jeres ønsker, men for den nævnte pris på 7.000 kr. får man 1½ time på isen for op til 20 personer.

Ligesom hvis I ønsker at spise i vores VIP lounge kan dette også arrangeres, f.eks. pizza + øl/sodavand for 150 kr. pr. deltager – kort sagt, vi skræddersyr en dag/aften så den passer perfekt til jer!

 

I Rødovre stiller vi store krav til sikkerheden under vores arrangementer og vores sikkerhedsudstyr er derfor i meget høj kvalitet. Der gøres dog opmærksom på at det er ens egen forsikring, som skal dække evt. skader mm.

Ring eller send en e-mail til Mette Heine, så finder vi en dato og tidspunkt hvor Rødovre Skøjte Arena er ledig og står klar til jer!

 

Der er ikke afsat faste tider i Arenaen til afholdelse af Erhvervshockey. RSIK forsøger at få arrangementerne passet ind efter, hvad der i øvrigt foregår i de 2 skøjtehaller. Desværre er RSIK ikke herre over hallerne, så der kan forekomme ændringer til allerede bestilte arrangementer med hensyn til i hvilken hal arrangementet afvikles i.

 

Kontaktperson:

 

Mette Heine

Mobil: 28 70 67 43

Copyright @ All Rights Reserved