Lej isen

Rødovre Ishockey Klub

Rødovre Parkvej 425

2610 Rødovre

E-mail: rsik@rsik.dk

Hockeyspiller for en dag!

 

Uanset om du skal afholde et firmaarrangement, polterabend eller noget helt tredje, så er ishockey en sjov og anderledes oplevelse, der samler folk.

 

Vi sørger for, at arrangementet tilpasses jeres niveau og stiller alt udstyr inkl. skøjter til rådighed. Vores instruktører hjælper med udstyr og regler før kampen og er med på isen som dommer og hjælpere i udskiftningsboksen. Alle kan være med, uanset niveau, alder og erfaring på skøjter.

 

Det eneste du selv skal medbringe er svedtøj (f.eks. skiundertøj eller andet med lange ben og t-shirt – joggingtøj er for varmt) samt sokker og håndklæde til bad.

 

Prisen er 7.000 kr. for 1,5 times ishockey for op til 20 personer – I bør minimum være 12 for at kunne stille 2 hold. Er I flere end 20 deltagere koster det 350 kr. pr. deltager. Vi har plads til op til 32 deltagere. I prisen er inkluderet en kildevand pr. deltager.

 

Vi kan altid tilpasse jeres arrangement, så de passer til netop det behov som I måtte have. Eksempelvis kan være ekstra tid på isen, pokal eller medaljer til deltagerne, spisning efter kampen, fadølsbar og meget andet.

 

Der er ikke afsat faste tider til firmahockey, men vi forsøger at få arrangementerne passet ind efter, hvad der i øvrigt sker i de 2 skøjtehaller vi har til rådighed. Der er is på i Arenaen i perioden fra august til maj (begge måneder inkl.).

 

Kontakt os for at høre nærmere omkring et arrangement på:

Copyright @ All Rights Reserved