Lars Eller Legat

Rødovre Ishockey Klub

Rødovre Parkvej 425

2610 Rødovre

E-mail: rsik@rsik.dk

 

PRESSEMEDDELELSE

 

Lars Eller støtter børn og unge med nyt legat

 

Lars Eller skrev danmarkshistorie, da han som den første dansker vandt Stanley Cup-trofæet i 2018 sammen med Washington Capitals. Nu opretter Lars Eller et legat, som skal støtte børn og unges muligheder for at prøve kræfter med ishockeysporten. Især børn og unge fra økonomisk vanskeligt stillede familier vil få støtte fra Lars Eller Legatet.

 

Dansk ishockey oplever lige nu stor succes. Med et succesfuldt VM-arrangement, Lars Ellers Stanley Cup-triumf og et historisk stort antal danske spillere i NHL, og andre store internationale ligaer, tegner fremtiden god for dansk ishockey.

 

Lars Eller ønsker med Lars Eller Legatet at støtte børn og unges muligheder for at spille ishockey.

 

  • Selv var jeg ikke ret gammel, da jeg fik et par skøjter på første gang. Det er vigtigt, at flere børn og unge får mulighed for at spille ishockey. Det er en fantastisk sport med et stort fællesskab og rigtig mange frivillige, der i klubberne hver dag giver børn og unge store oplevelser, siger Lars Eller.

 

  • For den enkelte familie kan ishockeyudstyr imidlertid være en stor udskrivning, og det er ikke alle familier, der har råd til at give deres børn den mulighed, de brænder allermest for. Derfor er jeg glad for at kunne oprette Lars Eller Legatet, som især skal støtte børn og unge, der har brug for hjælp til kunne forfølge deres drøm om prøve kræfter med ishockey, siger Lars Eller.

 

Lars Eller skrev danmarkshistorie, da han i 2018-sæsonnen som den første dansker vandt Stanley Cup´en med Washington Capitals. I en intens finaleserie mod Vegas scorede Lars Eller det afgørende finalemål, som sikrede Washington Capitals Stanley Cup-sejren. I august bragte Lars Eller Stanley Cup-pokalen til Danmark. På Rødovre Rådhusplads blev han modtaget og hyldet af tusinder af borgere. Med Lars Eller Legatet ønsker Lars Eller at give tilbage til det lokalsamfund, som har betydet så meget for ham.

 

  • Jeg er utrolig glad for at kunne give tilbage til det lokalsamfund og den klub, jeg er vokset op i og som har givet mig så mange muligheder. Det arbejde trænere, familier og frivillige gør i Rødovre Skøjte og Ishockey Klub betyder meget for Rødovre og den store succes klubbens ungdomsarbejde er.

 

  • Legatet skal hjælpe med at give børn og unge de samme muligheder, som jeg fik. Og jeg glæder mig til at kunne fejre de første legatmodtagere i august måned.

 

Lars Eller Legatet uddeles af bestyrelsen for Rødovre Skøjte og Ishockey Klub. Legatet administreres af et legatudvalg, der består af Morten Bødskov, Thomas Madsen og Claus Bodenhoff som sammen med Lars Eller løbende vil lave aktiviteter til støtte for legatet.

 

Ansøgningsskemaet til Lars Eller Legatet


Der er deadline for ansøgning til Lars Eller Legatet den 1. august 2019.

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Morten Bødskov, medlem af legatudvalget, på 6162 4054

Copyright @ All Rights Reserved